Mestrado Universitario en Ciencia e Tecnoloxía en Termalismo e Balneoterapia |
Asignaturas |
Bioloxía e Termalismo |
Fuentes de información |
|
|
Datos Identificativos | 2012/13 | |||||||||||||
Asignatura | Bioloxía e Termalismo | Código | 653483002 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Periodo | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Máster Oficial | 1º cuatrimestre |
Primero | Obligatoria | 3 | ||||||||||
|
Básica |
Madigan, Michael T.; Martinko, John M.; Dunlap, Paul P. y Clark, David P. (2009). Brock. Biología de los microorganismos.. Pearson Educación, S.A. APHA, AWWA, WPCF (1992). Métodos normalizados para el análisis de aguas potables y residuales. Díaz de Santos, S.A. Madrid Pascual Anderson, Mª del Rosario; Calderón y Pascual, Vicente (2000). Microbiología Alimentaria. Metodología analítica para alimentos y bebidas. Díaz de Santos, S.A. Madrid |
|
|
Complementária | |
|
|