Datos Identificativos | 2012/13 | |||||||||||||
Asignatura | Nutrición | Código | 661G01009 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Formación básica | 6 | ||||||||||
|
Código | Competencias da titulación |
A7 | Coñecer e valorar as necesidades nutricionais das persoas sás e con problemas de saúde ao largo do ciclo vital, para promover e reforzar pautas de conduta alimentaria saudable. |
A8 | Identificar os nutrientes e os alimentos en que se encontran. |
A9 | Identificar os problemas nutricionais de maior prevalenza e seleccionar as recomendacións dietéticas adecuadas. |
B1 | Aprender a aprender. |
B2 | Resolver problemas de forma efectiva. |
B4 | Traballar de forma autónoma con iniciativa. |
B5 | Traballar de forma colaborativa nun equipo interdisciplinar. |
B6 | Comportarse con ética e responsabilidade social como cidadán e como profesional. |
B8 | Capacidade de análise e sínteses. |
B9 | Capacidade de aplicar os coñecementos na práctica. |
B11 | Capacidade e habilidade de xestión da información. |
B12 | Capacidade para organizar e planificar. |
B13 | Toma de decisións. |
B14 | Habilidades interpersonais. |
B15 | Capacidade para comunicarse con persoas non expertas na materia. |
C1 | Expresarse correctamente, tanto de forma oral coma escrita, nas linguas oficiais da comunidade autónoma. |
C3 | Utilizar as ferramentas básicas das tecnoloxías da información e as comunicacións (TIC) necesarias para o exercicio da súa profesión e para a aprendizaxe ao longo da súa vida. |
C6 | Valorar criticamente o coñecemento, a tecnoloxía e a información dispoñible para resolver os problemas cos que deben enfrontarse. |
C7 | Asumir como profesional e cidadán a importancia da aprendizaxe ao longo da vida. |