Datos Identificativos | 2014/15 | |||||||||||||
Asignatura | Organografía microscópica | Código | 610G02009 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 2º cuadrimestre |
Segundo | Obrigatoria | 6 | ||||||||||
|
Competencias de materia (Resultados de aprendizaxe) | Competencias da titulación | ||
A final de curso espérase que os alumnos coñezan a estrutura anatómica básica dos órganos de vexetais e animais superiores e recoñezan a importancia dos niveis de organización na súa constitución | A1 A4 A5 A11 A29 |
B1 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B11 B13 |
C1 C3 |
Identifiquen, diferencien e describan correctamente, empregando a terminoloxía adecuada, os compoñentes de diversos órganos, empregando imaxes de preparacións microscópicas e imaxes de órganos obtidas en distintas páxinas web de Internet. | A1 A5 A11 A30 A31 |
B1 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B11 B13 |
C1 C3 |
Adquiran a capacidade de síntese suficiente para relacionar estrutura e función e poidan aplicar os coñecementos teóricos á práctica. | A1 A5 A11 A29 |
B1 B3 B6 B8 B9 |
C1 |
Coñezan e manexen as fontes de información dispoñibles (bibliografía básica e complementaria), as metodoloxías propias da materia e empregar internet para a preparación da materia. | A1 A4 A29 A30 A31 |
B1 B3 B4 B5 B6 B8 B9 B11 B13 |
C1 C3 |