Competencias do título |
Código
|
Competencias da titulación
|
Resultados de aprendizaxe |
Competencias de materia (Resultados de aprendizaxe) |
Competencias da titulación |
Planificación |
Metodoloxías / probas |
Horas presenciais |
Horas non presenciais / traballo autónomo |
Horas totais |
|
Atención personalizada |
0 |
|
0 |
|
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientativo, considerando a heteroxeneidade do alumnado |
Atención personalizada |
|
Descrición |
Preparación de seminarios por parte del alumno.
Presentación de trabajos relativos a diferentes aspectos del control microbiológico de la calidad: en estos, los alumnos en grupos (como máximo de dos) elaborarán y expondrán un trabajo monográfico previamente seleccionado. |
|
Avaliación |
Metodoloxías
|
Descrición
|
Cualificación
|
|
Observacións avaliación |
|
Fontes de información |
Bibliografía básica
|
|
|
Bibliografía complementaria
|
|
|
Recomendacións |
Materias que se recomenda ter cursado previamente |
|
Materias que se recomenda cursar simultaneamente |
|
Materias que continúan o temario |
|
|