Datos Identificativos | 2012/13 | |||||||||||||
Asignatura | Contidos complementarios para o ensino das literaturas galega e castelá | Código | 652608812 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | Anual |
Primeiro | Obrigatoria | 4 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Descrición | Cualificación |
Obradoiro | Nestas sesións o estudante deberá amosar coa súa participación activa que traballou os materiais previamente proporcionados pola profesora. |
20 |
Proba mixta | Aplicaranse os seguintes criterios de avaliación: - adecuación da resposta á pregunta formulada - correcta estruturación do discurso - corrección ortográfica, sintáctica e gramatical Para superar a materia a calificación mínima desta proba deberá ser de 4 puntos sobre 10. |
50 |
Análise de fontes documentais | Na súa avaliación teranse en conta os seguintes criterios: - capacidade de síntese - orixinalidade e profundidade da reflexión crítica - correcta estruturación do discurso - corrección ortográfica, sintáctica e gramatical |
20 |
Presentación oral | Na presentación oral teranse en conta os seguintes aspectos: - claridade e fluidez expositiva - emprego de recursos de apoio - linguaxe non verbal |
10 |
Observacións avaliación | ||
1. Aínda que non se reserve unha porcentaxe determinada para as lecturas, a súa realización é imprescindible para superar a materia, xa que sobre elas xiran os contidos teóricos, as sesións interactivas e as demais actividades que computan na avaliación. 2. Para superar a materia é imprescindible o uso correcto da lingua, tanto oral coma escrita: ortografía, puntuación, corrección sintáctica e gramatical. 3. Os/as alumnos/as que teñan matrícula a tempo parcial e/ou dispensa académica deberán realizar os mesmos traballos e probas que os estudantes con matrícula ordinaria. A presentación oral do traballo realizarase nunha sesión de tutoría persoal. A data e hora de realización destas sesións poderán ser concertadas a través do correo electrónico. |
|