Teaching GuideTerm Faculty of Science |
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Biotecnoloxía Alimentaria |
Planificación |
Datos Identificativos | 2014/15 | |||||||||||||
Asignatura | Biotecnoloxía Alimentaria | Código | 610475301 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Metodoloxías / probas | Horas presenciais | Horas non presenciais / traballo autónomo | Horas totais |
Proba de resposta breve | 2 | 4 | 6 |
Sesión maxistral | 16 | 32 | 48 |
Prácticas de laboratorio | 5 | 3.5 | 8.5 |
Saídas de campo | 4 | 3 | 7 |
Traballos tutelados | 0 | 5 | 5 |
Atención personalizada | 0.5 | 0 | 0.5 |
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientativo, considerando a heteroxeneidade do alumnado |
|