Mestrado Universitario en Ciencia e Tecnoloxía en Termalismo e Balneoterapia |
Asignaturas |
Xestión e Seguridade da Calidade das Augas nos Centros con Auga |
Fuentes de información |
|
|
Datos Identificativos | 2014/15 | |||||||||||||
Asignatura | Xestión e Seguridade da Calidade das Augas nos Centros con Auga | Código | 653483014 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Periodo | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Máster Oficial | 2º cuatrimestre |
Primero | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Básica |
World Health Organization (2003). Guidelines for safe recreational water envinments. WHO Jonathan Cohen, William G. Powdwrly, Steven M. Opal (2010). Infectious Disease. Editorial Mosby Elsevier APHA, AWWA, WPCF (1992). Métodos normalizados para el análisis de aguas potables y residuales. Ediciones Díaz de Santos S.A. Pascual Anderson & Calderón y Pascual (2000). Microbiología alimentaria. Metodología analítica para alimentos y bebidas. Ediciones Díaz de Santos, S.A. |
|
|
Complementária | |
|
|