Teaching GuideTerm University College of Industrial Design |
Grao en Enxeñaría de Deseño Industrial e Desenvolvemento do Produto |
Subjects |
Quality Management |
Study programme competencies |
|
|
|
Identifying Data | 2019/20 | |||||||||||||
Subject | Quality Management | Code | 771G01044 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Graduate | 1st four-month period |
Fourth | Optional | 6 | ||||||||||
|
Code | Study programme competences / results |
A1 | Aplicar o coñecemento das diferentes áreas involucradas no Plano Formativo. |
A4 | Traballar de forma efectiva como individuo e como membro de equipos diversos e multidisciplinares. |
A8 | Capacidade de usar as técnicas, habilidades e ferramentas modernas para a práctica da enxeñaría. |
A10 | Comprensión das responsabilidades éticas e sociais derivadas da súa actividade profesional. |
B1 | Capacidade de comunicación oral e escrita de maneira efectiva con ética e responsabilidade social como cidadán e como profesional. |
B4 | Traballar de forma colaborativa. Coñecer as dinámicas de grupo e o traballo en equipo. |
B5 | Resolver problemas de forma efectiva. |
B7 | Capacidade de liderado e para a toma de decisións. |
B10 | Capacidade de organización e planificación. |
B12 | Comprensión das responsabilidades éticas e sociales derivadas da súa actividade profesional |
C4 | Acting as a respectful citizen according to democratic cultures and human rights and with a gender perspective |
C5 | Understanding the importance of entrepreneurial culture and the useful means for enterprising people |
C6 | Acquiring skills for healthy lifestyles, and healthy habits and routines. |
C7 | Developing the ability to work in interdisciplinary or transdisciplinary teams in order to offer proposals that can contribute to a sustainable environmental, economic, political and social development. |
C8 | Valuing the importance of research, innovation and technological development for the socioeconomic and cultural progress of society. |
|