Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016) |
Subjects |
Qualitative techniques applied to tourism |
Assessment |
|
|
Identifying Data | 2020/21 | |||||||||||||
Subject | Qualitative techniques applied to tourism | Code | 615524008 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optional | 6 | ||||||||||
|
Methodologies | Competencies / Results | Description | Qualification |
Oral presentation | B6 B7 C2 C8 | Exposición oral e debatida das prácticas plantexadas na asignatura (na MODALIDADE ONLINE a exposición oral fárase por skype) | 10 |
Guest lecture / keynote speech | B5 B12 C7 C9 | Asistencia e participación obrigatoria que se valorarán tendo en conta a implicación dos estudantes en sesións presenciais (MODALIDADE PRESENCIAL) ou participación activa e razoada en foros / debates, tarefas colaborativas, titorías virtuais... (MODALIDADE ONLINE). | 10 |
Supervised projects | A6 A10 A8 A9 B1 B4 B10 C1 C4 C9 | Elaboración titorizada das prácticas plantexadas na asignatura | 80 |
Assessment comments | |||
Para aprobar a asignatura é obligatorio ter como mínimo un 5, sumando todas as metodoloxías
|
|