Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias do Traballo |
Grao en Relacións Laborais e Recursos Humanos (Ferrol) |
Asignaturas |
Socioloxía do Consumo |
Metodoloxías |
|
|
|
Datos Identificativos | 2020/21 | |||||||||||||
Asignatura | Socioloxía do Consumo | Código | 760G01045 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 2º cuadrimestre |
Terceiro | Optativa | 6 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Descrición |
Sesión maxistral | Exposición oral do profesor da materia da asignatura, que pode ir acompañada de imaxes, gráficos e documentos |
Traballos tutelados | Estudo dalgún aspecto do programa de forma máis detallada a partir da utilización de bibliografía |
Lecturas | Cunha periodicidade aproximadamente semanal os alumnos deberán ler unha serie de textos, artigos ou capítulos de libros, ou buscar información pra profundizar nalgún tema, que logo se comentará en clase na discusión dirixida |
Proba obxectiva | Exame de preguntas amplias relacionadas cos contidos vistos nas clases |
Discusión dirixida | Comentario en clase por parte dos alumnos dos textos recomendados como lecturas e da información consultada |
|