Guía DocenteCurso Facultade de Economía e Empresa |
Grao en Administración e Dirección de Empresas |
Asignaturas |
Investigación de Mercados |
Contidos |
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Datos Identificativos | 2021/22 | |||||||||||||
Asignatura | Investigación de Mercados | Código | 611G02024 | |||||||||||
Titulación |
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Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 1º cuadrimestre |
Terceiro | Obrigatoria | 6 | ||||||||||
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Temas | Subtemas |
TEMA 1. CONCEPTO E PLANIFICACIÓN DA INVESTIGACIÓN DE MERCADOS | CONCEPTO E CARACTERÍSTICAS SISTEMA DE APOIO AS DECISIONS DE MARKETING PLANIFICACIÓN DA INVESTIGACIÓN DE MERCADOS Caso / Proba avaliación |
TEMA 2. FONTES E TÉCNICAS DE INFORMACIÓN | FONTES DE INFORMACIÓN: CONCEPTO E CARÁCTERISTICAS CRITERIOS PARA CLASIFICAR FONTES DE INFORMACIÓN Caso / Proba avaliación |
TEMA 3. TÉCNICAS CUALITATIVAS DE INVESTIGACIÓN COMERCIAL | DINÁMICA DE GRUPOS ENTREVISTA EN PROFUNDIDADE DELPHI PSEUDOCOMPRA OBSERVACIÓN TÉCNICAS PROXECTIVAS Y DE CREATIVIDADE Caso / Proba avaliación |
TEMA 4. ANÁLISIS VARIABLES DEL MERCADO NA CONTORNA EMPRESARIAL | CONCEPTOS BÁSICOS. NOVAS OPORTUNIDADES COMERCIAIS E IDEAS DE NEGOCIO TENDENCIAS - VARIABLES E NOVAS FONTES INFORMACIÓN MERCADOS Y COMPETENCIA ASPECTOS LEGAIS Casos/ Proba avaliación |
TEMA 5. TÉCNICAS CUANTITATIVAS DE INVESTIGACIÓN COMERCIAL | CONCEPTO. CARACTERÍSTICAS E CLASES PANEIS: CONSUMIDORES-DETALLISTAS-AUDIENCIAS A ENQUISA - VENTAXAS DERIVADAS DO USO DA ENQUISA - CLASES - DISEÑO DE CUESTIONARIOS - MEDICION E ESCALAS - MUESTREO: CONCEPTOS BÁSICOS-DISEÑO MUESTRAL-PROCEDIMIENTOS DE MUESTREO-TAMAÑO MUESTRAL - ANÁLISE DA INFORMACIÓN:TÉCNICAS DE ANALISE UNIVARIANTE-BIVARIANTE-MULTIVARIANTE - PROTECCIÓN DE DATOS: CONCEPTOS BÁSICOS Casos / Proba avaliación |
TEMA 7. O INFORME FINAL | ESTRUTURA DO INFORME E PRESENTACIÓN ORAL |
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