Teaching GuideTerm Faculty of Educational Studies |
Mestre: Especialidade en Educación Física |
Subjects |
Aspectos Analíticos da Química na Actividade Físic |
Sources of information |
Identifying Data | 2023/24 | |||||||||||||
Subject | Aspectos Analíticos da Química na Actividade Físic | Code | 652311306 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
First and Second Cycle | 1st four-month period |
Third | Obligatory | 2.5 | ||||||||||
|
Basic |
Cervera, P.; Clapes, F.; Rigolfas, R. (1999). Alimentación y Dietoterapia. Madrid:McGraw-Hill Interamericana Fossas, F.J (2000). El ABC de la Nutrición. Cómo mantener una alimentación equilibrada y un cuerpo sano. Barcelona:Manuales Integral Gismera García, M.J.; Quintana Mani, M.C.; da Silva de Campos, M.P. (2009). Introducción a la Cromatografía Liquida de Alta Resolución . Madrid: Universidad Autónoma de Madrid González Caballero (2008). Manual de Alimentación en el Deporte. Jaén:Tres Impresores Sur González Gallego, J.; Sánchez Collado, P.; Mataix Verdú, J. (2006). Nutrición en el deporte. Ayudas ergogénicas y dopaje. Díaz de Santos Nelson, D.L.; Cox, Michael, M. (). Lehninger. Principios de Bioquímica. Barcelona:Omega Palomar Olmeda, A.; Rodríguez Bueno, C.; Guerrero Olea, A (1999). El dopaje en el ámbito del deporte. Análisis de una problemática. Navarra:Aranzadi |
|
|
Complementary |
(). . |
|
|