Teaching GuideTerm
Faculty of Sociology
  Home | galego | castellano | english | A A |  
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016)
 Subjects
  Social change, consumption trends and consumer behavior tourist
   Assessment
Methodologies Competencies Description Qualification
Directed discussion B8 B9 B12 C1 C7 Discusions de distintos temas, planteados anteriormente polo docente. 10
Supervised projects A6 A7 A10 A9 B11 C1 C7 Realización por parte dos alumnos dun traballo dirixido e tutelado polo docente, tanto de forma individual como por grupos. Todolos traballos tendrán que ser expostos na aula. 60
Collaborative learning A8 B1 B4 B6 B9 B12 C1 Propondranse distintos temas na aula, para afianzar o temario. 10
Oral presentation B4 B6 Intervención inherente aos procesos de ensino-aprendizaxe baseada na exposición verbal a través da que o alumnado e profesorado interactúan dun modo ordenado, propoñendo cuestións, facendo aclaracións e expoñendo temas, traballos, conceptos, feitos ou principios de forma dinámica. 20
 
Assessment comments

Convocatoria ordinaria

A nota final será a suma de todas as metodoloxías. 

O alumnado con asistencia parcial  ou dispensa académica deberá poñerse en contacto cos profesores ao inicio do curso, debiendo facer un trabajo tutelado que contará o 100% da nota

Convocatoria Extraordinaria

O alumnado poderá gardar a nota das metodoloxías que teña superadas e repetir aquelas que non superase,  e que se deberán entregar con fecha tope o día e hora da fecha oficial de examen

No caso dos alumnos na modalidade online, o 100% da sua
evaluación será por un traballo presentado de forma individual, dirixido
polo docente.

As condiciones do trabajo de curso colgaranse na plataforma moodle o inicio do cuatrimestre

Universidade da Coruña - Rúa Maestranza 9, 15001 A Coruña - Tel. +34 981 16 70 00  Soporte Guías Docentes