Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Biotecnoloxía Alimentaria | Código | 610475301 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Competencias / Resultados | Descrición | Cualificación |
Sesión maxistral | A21 A22 B4 B10 B11 B13 B15 | Proba de tipo test relativa os contidos das sesións maxistrais | 50 |
Prácticas de laboratorio | A21 A22 B1 B2 B3 B5 B6 B8 B9 B10 B11 B12 B13 B14 B15 | -Observación sistemática durante as prácticas (5%) -Memoria das prácticas de laboratorio en grupo (15%). Os estudantes contarán cunha rúbrica que detallará os aspectos que serán evaluados |
20 |
Saídas de campo | A22 B4 B7 B10 B12 B15 | Informe da visita-práctica a empresa. Os estudantes contarán cunha rúbrica que detallará os aspectos que serán evaluados |
10 |
Traballos tutelados | A21 A22 B1 B2 B3 B5 B7 B8 B11 B13 | Dous entregables sobre os traballos tutelados (cada ún deles representará un 10% da avaliación). Os estudantes contarán cunha rúbrica que detallará os aspectos que serán evaluados |
20 |
Observacións avaliación | |||
Para superar a materia será obrigatorio asistir (salvo causa debidamente xustificada) e levar a cabo todas as actividades programadas na mesma. A hora de conceder as matrículas de honra darase prioridade aos alumnos que acadaran as máximas calificacións na primeira oportunidade |