Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Tecnoloxía Frigorífica | Código | 730211509 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
1º e 2º Ciclo | 1º cuadrimestre |
Quinto | Obrigatoria | 5.5 | ||||||||||
|
Resultados de aprendizaxe | Competencias / Resultados do título | ||
Adquirir os coñecementos básicos sobre os conceptos fundamentais da produción de frío, do acondicionamento do aire dos locais, así como sobre os mecanismos implicados neses procesos, sobre as operacións básicas necesarias para levalos a cabo e os equipos e accesorios que deben ser empregados para desenvolvelos, a nivel particular e, sobre todo, industrial. | A1 A4 A6 A7 A8 A9 A10 A11 A12 |
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B9 B10 B11 B12 B13 B14 B21 B22 B23 |