Datos Identificativos | 2019/20 | |||||||||||||
Asignatura | Planificación e xestión de destinos e produtos turísticos gastronómicos e enolóxicos | Código | 615524016 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Resultados de aprendizaxe | Competencias / Resultados do título | ||
Lograr a comprensión por parte do alumno do concepto de Gastronomía como elemento de identidade e recurso turístico principal, secundario ou complementario dun destino turístico, vinculado aos recursos territoriais e ás tradicións. | AI2 AM2 |
BM2 BM4 BM6 |
CM6 CM8 |
Identificar os factores a ter en conta na análise dos diferentes produtos turísticos gastronómicos: rutas alimentarias, gastronómicas, vinícolas, xornadas gastronómicas,... | AP5 AP6 AM3 |
BM2 BM7 BM8 BM10 BM12 |
CM1 CM3 |
Identificar os obxectivos e factores a ter en conta no deseño dos diferentes produtos turísticos gastronómicos. | AP5 AP6 AM3 |
BM1 BM2 BM7 BM8 BM10 BM12 |
CM1 CM3 CM4 |
Avaliar a demanda e o produto turístico gastronómico, así como as principais accións e axudas levadas a cabo polas distintas Administracións para a posta en valor do recurso gastronomía | AP5 AM2 AM3 |
BM2 BM4 BM6 BM7 BM8 BM10 BM12 |
CM1 CM6 CM9 |