Datos Identificativos | 2019/20 | |||||||||||||
Asignatura | Planificación e xestión de destinos e produtos turísticos gastronómicos e enolóxicos | Código | 615524016 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Temas | Subtemas |
Tema 1.- Denominacións de Orixe e Indicacións Xeográficas Protexidas | 1.1.- DOP, IGP e ETG 1.2.- O Viño e as Bebidas Espirituosas |
Tema 2.- Produto Turístico. Turismo e Gastronomía | 2.1.- Concepto 2.2.- Elementos 2.3.- A Gastronomía como motivación principal ou secundaria, e complementaria |
Tema 3.- Oferta Gastronómica | 3.1.- Produtos de Calidade: Galicia 3.2.- Rutas Gastronómicas: concepto, requisitos e deseño. Casos 3.3.- Feiras, Mercados e Festas Gastronómicas 3.4.- Turismo Enolóxico e outros 3.5.- Restauración 3.5.1.- Galicia 3.5.2.- Tipos de Oferta 3.5.3.- Eventos Gastronómicos |
Tema 4.- Demanda Turístico-gastronómica e Papel da Administración | 4.1.- Demanda e Produtos turístico-gastronómicos en Galicia 4.2.- Principais accións que realizan as Administracións 4.3.- Cualificación dos Recursos Humanos do Sector Gastronómico respecto ao mercado turístico |
Tema 5.- Últimas tendencias | 5.1.- Saborea España 5.2.- Plans enogastronómicos 5.3.- Novidades |