Datos Identificativos | 2019/20 | |||||||||||||
Asignatura | PROXECTO FIN DE MÁSTER | Código | 610475006 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Segundo | Obrigatoria | 12 | ||||||||||
|
Código | Competencias / Resultados do título |
B1 | Capacidade de análise e síntese (localización de problemas e identificación das causas e a súa tipoloxía). |
B2 | Capacidade de organización e planificación de todos os recursos (humanos, materiais, información e infraestruturas). |
B3 | Capacidade de xestión da información (con apoio de tecnoloxías da información e as comunicacións). |
B4 | Capacidade de planificación e elaboración de estudos técnicos en biotecnoloxía microbiana, vexetal e animal. |
B5 | Capacidade de identificar problemas, buscar solucións e aplicalas nun contexto biotecnolóxico profesional ou de investigación. |
B6 | Capacidade de comunicación oral e escrita dos plans e decisións tomadas. |
B7 | Capacidade para formular xuízos sobre a problemática ética e social, actual e futura, que propón a Biotecnoloxía. |
B8 | Capacidade de comunicación eficazmente coa comunidade científica, profesional e académica, así como con outros sectores e medios de comunicación. |
B9 | Capacidade de Traballo en equipo multidepartamental dentro da empresa. |
B10 | Capacidade de Traballo nun contexto de sostibilidade, caracterizado por: sensibilidade polo medio ambiente e polos diferentes organismos que o integran así como concienciación polo desenvolvemento sostible. |
B11 | Racionamento crítico e respecto profundo pola ética e a integridade intelectual. |
B12 | Adaptación a novas situacións legais, ou novidades tecnolóxicas así como a excepcionalidades asociadas a situacións de urxencia. |
B13 | Aprendizaxe autónoma. |
B14 | Liderazgo e capacidade de coordinación. |
B15 | Sensibilización cara á calidade, o respecto medioambiental e o consumo responsable de recursos e a recuperación de residuos. |