Datos Identificativos | 2019/20 | |||||||||||||
Asignatura | Traballo Fin de Grao | Código | 613G01041 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 2º cuadrimestre |
Cuarto | Obrigatoria | 6 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Competencias / Resultados | Descrición | Cualificación |
Traballos tutelados | A1 A2 A3 A5 A6 A7 A9 A11 A14 A15 A18 B1 B2 B3 B4 B6 B7 B9 B10 C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 | Será valorado polo director do traballo, según o seguinte: 1. Aspectos formais (20%): -adecuación ao formato establecido -citas e referencias bibliográficas -presentación xeral do texto (exemplos, gráficos, anexos, etc.) -corrección lingüística. 2. Contido (60%): -estrutura do contido: coherente e adecuada ao tema -claridade expositiva -selección e utilización da bibliografía -resultados e conclusións acordes cos obxectivos expostos. 3. Proceso de realización (20%): -organización, temporalización, autonomía |
70 |
Presentación oral | A5 A6 A9 B4 B6 B7 B9 B10 C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 | Será valorada polo tribunal, según o seguinte: 1. Exposición (35%): -axustada ao tempo -clara e estruturada -corrección e adecuación lingüística 2. Contido do discurso (35%): -capacidade de síntese -atención aos aspectos relevantes do traballo 3. Resposta ás observacións do tribunal (15%): -resposta axeitada a todas as observacións e preguntas 4. Utilización de medios e materiais de apoio (15%) -utilización de forma efectiva e pertinente de medios audiovisuais e/ou materiais de apoio |
30 |
Observacións avaliación | |||
A cualificación final do traballo é emitida polo tribunal. É necesario, polo tanto, a presentación oral. Serán cualificados con "No presentado" os alumnos que no realicen a presentación oral pública ante o tribunal. Calquera falta de honradez académica (plagio ou outras formas) se penalizará co suspenso automático do TFG. A Xunta de Facultade aprobou o uso da aplicación "Turnitin" por parte do profesorado, para detectar textos, ou porcións, procedentes de otros textos e sinalar a súa procedencia. |