O propósito desta materia é capacitar ao estudante para establecer medidas preventivas e terapéuticas relativas á alimentación das persoas e comunidade, e para prestar coidados ás necesidades nutricionais e dietéticas.
Plan de continxencia
1. Modificacións nos contidos
Non habrá modificación de contidos cara a situación epidemiolóxica.
2. Metodoloxías
*Metodoloxías docentes que se manteñen. Manterase a metodoloxía descrita na guía docente.
*Metodoloxías docentes que se modifican. Modificarase a sesión de seminarios presencias no caso que así se requiera hola situación epidemiolóxica.
3. Mecanismos de atención personalizada ao alumnado. Sempre a través do Moodle.
4. Modificacións na avaliación
*Observacións de avaliación:
Na programación das sesión e dos seminarios foron contemplados estos aspectos epidemiológicos que podan afectar a actividade presencial. No caso de requirirse que a práctica presencial se transformara en práctica non presencial, será impartida online cos mismos horarios e as mesmas características, sempre por Teams, gravando as sesions e coa misma aviación que fui establecida para a sesión presencial.
5. Modificacións da bibliografía ou webgrafía
Non se produce modificación por causa da situación epidemiolóxica.
(*)A Guía docente é o documento onde se visualiza a proposta académica
da UDC. Este documento é público e non se pode modificar, salvo casos excepcionais baixo a revisión do
órgano competente dacordo coa normativa vixente que establece o proceso de elaboración de guías