Vista para imprimir Exportar a pdf
Datos Identificativos 2021/22
Asignatura (*) Prevención e Xestión de Riscos Laborais II Código 660G01024
Titulación
Grao en Relacións Laborais e Recursos Humanos (Coruña)
Descriptores Ciclo Período Curso Tipo Créditos
Grao 2º cuadrimestre
Terceiro Obrigatoria 6
Idioma
Castelán
Galego
Inglés
Modalidade docente Presencial
Prerrequisitos
Departamento
Coordinación
Villarroya López, Alberto
Correo electrónico
alberto.villarroya@udc.es
Profesorado
Villarroya López, Alberto
Correo electrónico
alberto.villarroya@udc.es
Web http://www.erlac.es
Descrición xeral Proporcionar unha visión completa e actualizada sobre as condicións de traballo e os aspectos técnicos e legais da prevención de riscos laborais na empresa e a súa influencia sobre o individuo.
Plan de continxencia En función da evolución da pandemia por Covid-19, se seguirá o seguinte Plan de continxencia: 1. Modificacións nos contidos Non se realizarán cambios. 2. Metodoloxías *Se manterán as seguintes metodoloxías docentes: - Sesión maxistral. - Estudo de casos. - Proba obxectiva. *Metodoloxías docentes que se modifican. As clases expositivas (e as prácticas, de ser o caso) se impartirán por videoconferencia, (Microsoft Teams) con apoio de medios audiovisuais e intervención directa do alumnado. A proba obxectiva se mantén, aínda que se realizará a través de Moodle a unha hora prefixada e con tempo limitado. 3. Mecanismos de atención personalizada ao alumnado. A atención personalizada ao alumno realizarase a través do email habitual do docente, ou ben concertando unha tutoria personalizada de seguimento a través de Microsoft Teams. 4. Modificacións na avaliación Se mantén a avaliación prevista inicialmente. 5. Modificacións da bibliografía ou webgrafía. Non se realizarán cambios.
(*)A Guía docente é o documento onde se visualiza a proposta académica da UDC. Este documento é público e non se pode modificar, salvo casos excepcionais baixo a revisión do órgano competente dacordo coa normativa vixente que establece o proceso de elaboración de guías