Datos Identificativos | 2022/23 | |||||||||||||
Asignatura | Xestión, Innovación e Emprendemento en Bioempresas | Código | 610475506 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Obrigatoria | 4.5 | ||||||||||
|
Materias que se recomenda ter cursado previamente | ||
|
Materias que se recomenda cursar simultaneamente |
Materias que continúan o temario | ||
|
Observacións | |
1. A entrega dos traballos documentais que se realicen nesta materia: a. Solicitarase en formato virtual e/o soporte informático b. Realizarase a través de Moodle, en formato dixital sen necesidade de imprimilos c. Débese ter en conta a importancia dos principios éticos relacionados cos valores de sustentabilidade nos comportamentos persoais e profesionais. d. Traballarase para identificar e modificar prexuízos e actitudes sexistas e influirase na contorna para modificalos e fomentar valores de respecto e igualdade. e. Facilitarase a plena integración do alumnado que por razóns físicas, sensoriais, psíqucias ou socioculturais, experimenten dificultades a un acceso adecuado, igualitario e proveitoso á vida universitaria Os coordinadores deste curso son: UDC: Profesora Mercedes Teijeiro UVigo: Profesor Pedro P Gallego |