Datos Identificativos | 2024/25 | |||||||||||||
Asignatura | Nanotecnoloxía na Industria Alimentaria | Código | 610G04044 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 2º cuadrimestre |
Cuarto | Optativa | 4.5 | ||||||||||
|
Resultados de aprendizaxe | Competencias / Resultados do título | ||
Identificar as principais técnicas de nanotecnoloxía aplicadas á industria alimentaria | A2 A3 |
B1 B2 B3 B6 B7 |
C3 |
Recoñecer as posibilidades da nanotecnoloxía na industria alimentaria | A2 A3 |
B1 B2 B3 B4 B6 B7 B8 |
C3 C5 C7 C8 |
Identificar a calidade e seguridade alimentaria como factores fundamentais para a aplicación da nanotecnoloxía na industria alimentaria | A3 A9 A10 |
B2 B3 B4 B7 B8 |
C3 C5 C7 C8 |
Aplicar a nanotecnoloxía á industria alimentaria | A2 A3 A9 A10 |
B7 B8 |
C3 C5 C7 C8 C9 |
Recoñecer e aplicar os principios éticos e legais dentro do campo de estudo | A10 |
B11 |
C5 C7 C8 |