Datos Identificativos | 2020/21 | ||||||||
Asignatura (*) | Organización da Produción | Código | 730497210 | ||||||
Titulación |
|
||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | ||||
Mestrado Oficial | 1º cuadrimestre |
Primeiro | Obrigatoria | 4.5 | |||||
Idioma |
|
||||||||
Modalidade docente | Presencial | ||||||||
Prerrequisitos | |||||||||
Departamento | Empresa |
||||||||
Coordinación |
|
Correo electrónico |
|
||||||
Profesorado |
|
Correo electrónico |
|
||||||
Web | http://http://www.gii.udc.es/ | ||||||||
Descrición xeral | Nesta asignatura apréndense diversos métodos para deseñar e optimizar dende un punto de vista operativo os procesos de produción. | ||||||||
Plan de continxencia |
1. Modificacións nos contidos: No se modifican 2. Metodoloxías *Metodoloxías docentes que se manteñen: todas, pero todas pasan a no presenciales. *Metodoloxías docentes que se modifican: ninguna 3. Mecanismos de atención personalizada ao alumnado: Por correo electrónico a los profesores Mediante el equipo creado en TEAMS para la asignatura. 4. Modificacións na avaliación: no se modifican, exceptuando que el examen se hará por teams en caso de no poder ser realizado presencialmente. 5. Modificacións da bibliografía ou webgrafía: no se modifica la bibliografía. El alumno dispone de apuntes en TEAMS y de bibliografía ya suministrada en Internet. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(*)A Guía docente é o documento onde se visualiza a proposta académica da UDC. Este documento é público e non se pode modificar, salvo casos excepcionais baixo a revisión do órgano competente dacordo coa normativa vixente que establece o proceso de elaboración de guías |