Datos Identificativos | 2021/22 | ||||||
Asignatura (*) | Información Científica y Búsqueda de Información en Ciencias de la Salud | Código | 6538623001 | ||||
Titulación |
|
||||||
Descriptores | Ciclo | Periodo | Curso | Tipo | Créditos | ||
Máster Oficial | 1º cuatrimestre |
Primero | Optativa | 3 | |||
Idioma |
|
||||||
Modalidad docente | Presencial | ||||||
Prerrequisitos | |||||||
Departamento | Ciencias da Saúde |
||||||
Coordinador/a |
|
Correo electrónico |
|
||||
Profesorado |
|
Correo electrónico |
|
||||
Web | http://campusvirtual.udc.es | ||||||
Descripción general | |||||||
Plan de contingencia |
1. MODIFICACIÓNS NOS CONTIDOS Non se realizan cambios nos contidos da materia, 2. METODOLOXÍAS *Metodoloxías docentes que se manteñen Mantéñense todalas metodoloxías docentes, ya que teñen todas carácter non presencial, *Metodoloxías docentes que se modifican Non se realizan cambios nas metodoloxías da materia, 3. MECANISMOS DE ATENCIÓN PERSONALIZADA AO ALUMNADO: • Correo electrónico: para facer consultas e resolver dúbidas. • Videoconferencia (Teams): para facer consultas, resolver dudas, e facer titorías grupales. • Moodle: Se empregará como repositorio do material documental e para la entrega de actividades. 4. MODIFICACIÓNS NA AVALIACIÓN Non se realizan cambios na avaliación da materia. *Observaciones de evaluación: Las diferentes actividades de evaluación continuada se efectuaran de modo no presencial, mediante la plataforma Moodle y con soporte en directo mediante Teams 5. MODIFICACIONES DE LA BIBLIOGRAFÍA O WEBGRAFÍA Los alumnos dispondrán de todos los materiales de trabajo da manera digitalizada en Moodle. |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(*) La Guía Docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la UDC. Este documento es público y no se puede modificar, salvo cosas excepcionales bajo la revisión del órgano competente de acuerdo a la normativa vigente que establece el proceso de elaboración de guías |