Identifying Data | 2021/22 | |||||
Subject (*) | Bioloxía Pesqueira | Code | 631411608 | |||
Study programme |
|
|||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |
First and Second Cycle | 1st four-month period |
First Second | Optional | 2.5 | ||
Language |
|
|||||
Teaching method | Face-to-face | |||||
Prerequisites | ||||||
Department | Enxeñaría Naval e Industrial |
|||||
Coordinador | ||||||
Lecturers | |
|||||
Web | ||||||
General description | Formar al alumno en el conocimiento general de la Biología Marina-Pesquera, Producción marina, especies de extracción, distribución geográfica de los bancos, factores de regulación de las pesquerías y las características biológicas fundamentales. | |||||
Contingency plan |
1. Modificacións nos contidos 2. Metodoloxías *Metodoloxías docentes que se manteñen *Metodoloxías docentes que se modifican 3. Mecanismos de atención personalizada ao alumnado 4. Modificacións na avaliación *Observacións de avaliación: 5. Modificacións da bibliografía ou webgrafía |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |