Teaching GuideTerm
Faculty of Science
  Home | galego | castellano | english | A A |  
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Subjects
  Biotecnoloxía Alimentaria
   Learning aims
Learning outcomes Study programme competences
1.-Coñecer as características das materias primas empreadas na producción microbiana de alimentos AC21
2.-Coñecer o uso da biomasa microbiana como suplemento de dietas e piensos, os microorganismos utilizados e os procesos de producción AC21
AC22
3.-Coñecer a estructura e control dos procesos industriais de producción de alimentos mediante microorganismos AC22
4.-Coñecer a diversidade de microorganismos utilizados para a producción de alimentos, os seus hábitats e as súas características metabólicas AC21
5.-Coñecer e saber utilizar os criterios de selección das cepas microbianas empregadas para a producción de alimentos así como a mellora xenética das mesmas, en función do tipo de alimento e do proceso AC21
AC22
6.-Coñecer as distintas enzimas e aditivos de interés alimentario producidos por microorganismos, os procesos de producción e as súas principais aplicacións na industria dos alimentos AC21
AC22
7.-Entender o interese, as vantaxes e a necesidade de traballar en equipos multidisciplinais, organizando e planificando adecuadamente os recursos, dentro do ámbito da Biotecnoloxía alimentaria e promover dito traballo BC2
BC9
8.-Promover, dentro da industria alimentaria, o traballo respetuoso co medio ambiente e cos organismos que o integran BC10
BC11
9.-Promover a capacidade de aprendizaxe autónoma, de liderazgo, a adaptación a novas situacións, así como a sensibilidade pola calidade e o respecto polo medio ambiente no eido da Biotecnoloxía alimentaria BC12
BC13
BC14
BC15
10.-Promover a capacidade de xestión da información relacionada coa Biotecnoloxía alimentaria e a transmisión e comunicación eficaz da mesma BC1
BC3
BC6
BC7
BC8
11.-Promover a capacidade para identificar problemas e buscar solucións, así como para planificar e elaborar estudios técnicos dentro do ámbito da Biotecnoloxía alimentaria BC4
BC5
Universidade da Coruña - Rúa Maestranza 9, 15001 A Coruña - Tel. +34 981 16 70 00  Soporte Guías Docentes