Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias |
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Biotecnoloxía Alimentaria |
Recomendacións |
|
|
Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Biotecnoloxía Alimentaria | Código | 610475301 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Materias que se recomenda ter cursado previamente | |||||||||
|
Materias que se recomenda cursar simultaneamente | |||||
|
Materias que continúan o temario | ||
|
Observacións | |
Dado que parte da bibliografía recomendada para esta materia se atopa en inglés, é recomendable ter coñecementos desta lingua, polo menos, a nivel de comprensión de textos escritos. |
|