Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Análisis de alimentos. seguridad alimentaria y trazabilidad |
Evaluación |
|
|
Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Análisis de alimentos. seguridad alimentaria y trazabilidad | Código | 610475302 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Periodo | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Máster Oficial | 2º cuatrimestre |
Primero | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Metodologías | Competencias / Resultados | Descripción | Calificación |
Seminario | B1 B2 B3 B9 B10 B13 B15 | Valorarase a asistencia e participación activa dos alumnos nestas actividades | 5 |
Prácticas de laboratorio | A12 A23 A25 B1 B2 B3 B9 B10 B13 B15 | Avaliaranse de xeito continuado non só as habilidades e destrezas exhibidas polos alumnos en relación co manexo das principais técnicas de detección de riscos alimentarios, senón tamén a capacidade para analizar de xeito crítico os resultados obtidos en ditas probas ou responder a cuestionarios sobre as tarefas realizadas ou sobre certos aspectos controvertidos de actualidade relacionados con riscos tratados nas prácticas | 25 |
Trabajos tutelados | B1 B2 B3 B9 B10 B13 B15 | Avaliarase a capacidade de autoaprendizaxe dos alumnos mediante a valoración das suas habilidades para buscar e xestionar información relativa os casos prácticos plantexados e a sua precisión na resolución dos mesmos | 30 |
Prueba de respuesta breve | A12 A23 A25 B1 B2 B3 B9 B10 B13 B15 | Avaliaranse os coñecementos adquiridos ao longo do desenvolvemento da materia, facendo especial fincapé nos aspectos metodolóxicos relativos a detección de riscos alimentarios de tipo biolóxico ou químico | 40 |
Observaciones evaluación | |||
Al igual que el resto de las materias del Máster, la evaluación se realizará de manera continua durante las semanas asignadas a la docencia presencial. La Prueba tipo test será realizada en la fecha señalada en el calendario.La segunda oportunidad para superar la materia se realizará en el mes de Julio. |
|