Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias |
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Biotecnoloxía vexetal |
Resultados de aprendizaxe |
|
|
Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Biotecnoloxía vexetal | Código | 610475303 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Resultados de aprendizaxe | Competencias / Resultados do título | ||
Coñecer os recursos vexetais, as suas aplicacions biotecnolóxicas, os procesos de producción e mellora vexetal e de alimentos por métodos biotecnolóxicos | AM1 AM3 AM10 AM21 AM22 AM23 AM24 |
BM3 BM15 |
|
Ter unha visión integrada do metabolismo vexetal e do control da expresión xénica para poder abordar a súa manipulación, mellora e/ou conservación | AM2 |
BM7 |
|
Coñecer e saber usar as técnicas de cultivo in vitro e a enxeñería celular das plantas | AM4 |
BM15 |
|
Saber buscar e obter información das principais bases de datos sobre patentes relacionadas coa biotecnoloxía vexetal | AM17 |
BM3 |
|
Poseer un amplo coñecemento dos aspectos éticos e legais relacionados coa biotecnoloxía vexetal. | AM18 |
BM7 |
|
Promover a capacidade de xestión da información (análise e síntese) relacionada coa biotecnoloxía vexetal e a transmisión e a comunicación eficaz da mesma | BM1 BM3 BM6 BM7 BM8 |
||
Entender o interese, as ventaxas e as necesidades de traballar en equipos multidisciplinares, organizando e planificando adecuadamente os recursos, dentro do ámbito da biotecnoloxía vexetal e promover dito traballo. | BM2 BM9 |
||
Promover a capacidade para identificar problemas e buscar solucions así como para planificar e elaborar estudos técnicos dentro do ámbito da biotecnoloxía vexetal | BM4 BM5 |
||
Promover, dentro da industria biotecnolóxica vexetal, o traballo respetuoso cco medio ambiente e con os organismos co integran | BM10 BM11 |
||
Promover a capacidade de aprendizaxe autónomo, de liderazgo, a adaptación as novas situacións, así como a sensibilidade pola calidade e polo respeto ó medio ambiente no ámbito da biotecnoloxía vexetal | BM12 BM13 BM14 BM15 |
|