Guía DocenteCurso Facultade de Socioloxía |
|
|
Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Planificación e xestión de destinos e novos produtos turísticos para reunións e convencións | Código | 615488009 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Código | Competencias / Resultados do título |
A4 | Que os alumnos aprendan as técnicas de dirección de organizacións públicas e de empresas do sector turístico |
A7 | Capacidade para interpretar os cambios sociais e como afectan ás innovacións nos produtos e ao comportamento do consumidor |
A8 | Planificar novos destinos e produtos turísticos |
A10 | Manexar as TIC para a comunicación, promoción e a comercialización |
A11 | Saber definir proxectos de investigación innovadores que repercutan positivamente no sector |
B2 | Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en ámbitos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo |
B8 | Traballar de forma autónoma con iniciativa. |
B9 | Traballar de forma colaboradora. |
B11 | Capacidade para interpretar, seleccionar e valorar conceptos adquiridos noutras disciplinas do ámbito turístico. |
B14 | Capacidade para resolver problemas con iniciativa, toma de decisións, creatividade, razoamento crítico e de comunicar e transmitir coñecementos habilidades e destrezas. |
C3 | Utilizar as ferramentas básicas das tecnoloxías da información e as comunicacións (TIC) necesarias para o exercicio da súa profesión e para a aprendizaxe ao longo da súa vida. |
C5 | Entender a importancia da cultura emprendedora e coñecer os medios ao alcance das persoas emprendedoras. |
|