Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
|
|
Identifying Data | 2015/16 | |||||||||||||
Subject | Planificación e xestión de destinos e novos produtos turísticos gastronómicos e enolóxicos | Code | 615488011 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Learning outcomes | Study programme competences | ||
Lograr a comprensión por parte do alumno do concepto de Gastronomía como elemento de identidade e recurso turístico principal, secundario ou complementario dun destino turístico, vinculado aos recursos territoriais e ás tradicións. | AC2 AC12 |
BC2 BC4 BC11 |
CC1 |
Identificar os factores a ter en conta na análise dos diferentes produtos turísticos gastronómicos: rutas alimentarias, gastronómicas, vinícolas, xornadas gastronómicas,... | AC6 AC7 AC8 |
BC6 BC7 BC8 |
CC3 CC4 CC6 CC7 CC8 |
Identificar os obxectivos e factores a ter en conta no deseño dos diferentes produtos turísticos gastronómicos. | AC6 AC7 AC8 |
BC1 BC6 BC7 BC8 |
CC3 CC4 CC6 CC7 CC8 |
Avaliar a demanda e o produto turístico gastronómico, así como as principais accións e axudas levadas a cabo polas distintas Administracións para a posta en valor do recurso gastronomía | AC2 AC6 AC7 |
BC2 BC4 BC6 BC11 |
CC1 CC3 CC4 CC6 CC8 |
|