Teaching GuideTerm Faculty of Health Sciences |
Mestrado Universitario en Ciencia e Tecnoloxía en Termalismo e Balneoterapia |
Subjects |
Avances en Bioloxía do Termalismo |
Sources of information |
|
|
Identifying Data | 2015/16 | |||||||||||||
Subject | Avances en Bioloxía do Termalismo | Code | 653483011 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Basic |
APHA, AWWA, WPCF (1992). Métodos normalizados para el análisis de aguas potables y residuales. Ediciones Díaz de Santos S.A. Pascual Anderson & Calderón y Pascual (2000). Microbiología alimentaria. Metodología analítica para alimentos y bebidas. Ediciones Díaz de Santos, S.A. Jonathan Cohen, William G. Powdwrly, Steven M. Opal (2010). Infectious Disease. Editorial Mosby Elsevier World Health Organization (2003). Guidelines for safe recreational water envinments. WHO |
|
|
Complementary | |
|
|