Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias da Saúde |
Mestrado Universitario en Ciencia e Tecnoloxía en Termalismo e Balneoterapia |
Asignaturas |
Avances en Bioloxía do Termalismo |
Fontes de información |
|
|
Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Avances en Bioloxía do Termalismo | Código | 653483011 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Bibliografía básica |
APHA, AWWA, WPCF (1992). Métodos normalizados para el análisis de aguas potables y residuales. Ediciones Díaz de Santos S.A. Pascual Anderson & Calderón y Pascual (2000). Microbiología alimentaria. Metodología analítica para alimentos y bebidas. Ediciones Díaz de Santos, S.A. Jonathan Cohen, William G. Powdwrly, Steven M. Opal (2010). Infectious Disease. Editorial Mosby Elsevier World Health Organization (2003). Guidelines for safe recreational water envinments. WHO |
|
|
Bibliografía complementaria | |
|
|