Mestrado Universitario en Ciencia e Tecnoloxía en Termalismo e Balneoterapia |
Asignaturas |
Xestión e Seguridade da Calidade das Augas nos Centros con Auga |
Fuentes de información |
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Datos Identificativos | 2015/16 | |||||||||||||
Asignatura | Xestión e Seguridade da Calidade das Augas nos Centros con Auga | Código | 653483014 | |||||||||||
Titulación |
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Descriptores | Ciclo | Periodo | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Máster Oficial | 2º cuatrimestre |
Primero | Optativa | 3 | ||||||||||
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Básica |
APHA, AWWA, WPCF (1992). Métodos normalizados para el análisis de aguas potables y residuales. Ediciones Díaz de Santos S.A. Pascual Anderson & Calderón y Pascual (2000). Microbiología alimentaria. Metodología analítica para alimentos y bebidas. Ediciones Díaz de Santos, S.A. Jonathan Cohen, William G. Powdwrly, Steven M. Opal (2010). Infectious Disease. Editorial Mosby Elsevier World Health Organization (2003). Guidelines for safe recreational water envinments. WHO |
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Complementária | |
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