Teaching GuideTerm University College of Technical Architecture |
Arquitecto Técnico en Execución de Obras |
Subjects |
Taxacións, Peritacións e Deslindes |
Study programme competencies |
Identifying Data | 2015/16 | |||||||||||||
Subject | Taxacións, Peritacións e Deslindes | Code | 670001330 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
First and Second Cycle | Yearly |
Third | Optativa | 6 | ||||||||||
|
Code | Study programme competences |
A21 | Aplicar as técnicas de control e xestión económica da edificación. |
A33 | Analizar a viabilidade urbanística de solares e elaborar documentos relacionados co planeamento, xestión e control urbanístico. |
A34 | Realizar asesoramentos inmobiliarios. |
B3 | Capacidade para a procura, análise, selección, utilización e xestión da información. |
B8 | Capacidade para traballar nun equipo de carácter interdisciplinario. |
B13 | Compromiso ético. |
B23 | Orientación a resultados. |
B24 | Orientación ao cliente. |
C1 | Expresarse correctamente, tanto de forma oral coma escrita, nas linguas oficiais da comunidade autónoma. |
C3 | Utilizar as ferramentas básicas das tecnoloxías da información e as comunicacións (TIC) necesarias para o exercicio da súa profesión e para a aprendizaxe ao longo da súa vida. |
C4 | Desenvolverse para o exercicio dunha cidadanía aberta, culta, crítica, comprometida, democrática e solidaria, capaz de analizar a realidade, diagnosticar problemas, formular e implantar solucións baseadas no coñecemento e orientadas ao ben común. |
C5 | Entender a importancia da cultura emprendedora e coñecer os medios ao alcance das persoas emprendedoras. |
C6 | Valorar criticamente o coñecemento, a tecnoloxía e a información dispoñible para resolver os problemas cos que deben enfrontarse. |
C7 | Asumir como profesional e cidadán a importancia da aprendizaxe ao longo da vida. |
C8 | Valorar a importancia que ten a investigación, a innovación e o desenvolvemento tecnolóxico no avance socioeconómico e cultural da sociedade. |
|