Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias |
Mestrado en Investigación Química e Química Industrial (plan 2016) |
Asignaturas |
Técnicas de Preparación e Caracterización de Materiais |
Competencias do título |
|
|
|
Datos Identificativos | 2016/17 | |||||||||||||
Asignatura | Técnicas de Preparación e Caracterización de Materiais | Código | 610509019 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | Anual |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Código | Competencias / Resultados do título |
A3 | Aplicar os materiais e as biomoléculas en ámbitos innovadores da industria e Enxeñaría Química |
A4 | Innovar en métodos de síntese e análise química relacionados coas diferentes áreas da Química. |
A7 | Operar con instrumentación avanzada para análise química e a determinación estrutural |
A9 | Promover a innovación e o emprendemento na industria e na investigación química |
B1 | Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, a miúdo nun contexto de investigación |
B4 | Que os estudantes saiban comunicar as súas conclusións e os coñecementos e razóns últimas que as sustentan a públicos especializados e non especializados dun modo claro e sen ambigüedades. |
B5 | Que os estudantes posúan as habilidades de aprendizaxe que lles permitan continuar estudando dun modo que haberá de ser en gran medida autodirixido ou autónomo. |
B7 | Identificar información da literatura utilizando as canles axeitadas e integrar esta información para crear e contextualizar un tema de investigación. |
B10 | Usar a terminoloxía científica en inglés para discutir os resultados experimentais no contexto da profesión química |
B11 | Aplicar correctamente as novas tecnoloxías de capturar e organizar a información para resolver problemas na actividade profesional |
B13 | Avaliar a dimensión humana, económica, xurídica e ética na práctica profesional, así como as implicacións ambientais do seu traballo |
|