Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
|
|
Identifying Data | 2016/17 | |||||||||||||
Subject | Planificación e xestión de destinos e produtos turísticos de congresos e convencións | Code | 615524013 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Code | Study programme competences / results |
A3 | CE4 - Que os alumnos aprendan as técnicas de dirección de organizacións públicas e de empresas do sector turístico |
A6 | CE8 - Planificar novos destinos e produtos turísticos |
A8 | CE11 - Saber definir proxectos de investigación innovadores que repercutan positivamente no sector |
A10 | CE10 - Manexar as TIC para a comunicación, promoción e a comercialización |
A12 | CE7 - Capacidade para interpretar os cambios sociais e como afectan as innovacións nos produtos e ao comportamento do consumidor |
B2 | CB7 - Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornas novas ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo |
B7 | CG2 - Utilizar as ferramentas básicas das tecnoloxías da información e as comunicacións (TIC) necesarias para o exercicio da súa profesión e para a aprendizaxe ao longo da súa vida |
B9 | CG4 - Entender a importancia da cultura emprendedora e coñecer os medios ao alcance das persoas emprendedoras |
C3 | CT3 - Trabajar de forma autónoma con iniciativa |
C4 | CT4 - Traballar de forma colaborativa |
C6 | CT6 - Capacidade para interpretar, seleccionar e valorar conceptos adquiridos noutras disciplinas do ámbito turístico |
C9 | CT9 - Capacidade para resolver problemas con iniciativa, toma de decisións, creatividade, razonamiento crítico e de comunicar e transmitir coñecementos habilidades e destrezas |
|