Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016) |
Subjects |
Planificación e xestión de destinos e produtos turísticos gastronómicos e enolóxicos |
Assessment |
Identifying Data | 2016/17 | |||||||||||||
Subject | Planificación e xestión de destinos e produtos turísticos gastronómicos e enolóxicos | Code | 615524016 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Methodologies | Competencies / Results | Description | Qualification |
Objective test | A11 A5 A6 B1 B2 B4 B6 C1 | A proba escrita de contido teórico-práctico consistirá na resolución de exercicios breves e/ou resposta a cuestións curtas e/ou de resposta múltiple e/ou preguntas de desenvolvemento. | 70 |
Directed discussion | A12 B2 C6 C1 | Valorarase a participación e propostas achegadas, tanto polos alumnos presenciais coma polos alumnos on line (a través de foros virtuais). | 30 |
Assessment comments | |||
Durante o desenvolvemento desta É importante ter en conta que a
- Para superar a materia na 1ª a) Realización individual Avaliación: Se se escolle esta - Sesión maxistral: ata 1 punto - Exercicio final: ata 5 puntos
b) Realización dunha PROBA Avaliación: Se se escolle esta - Sesión maxistral: 30% (para os - Proba final: 70% (con contido
O alumno só poderá realizar Durante a última semana do mes de
Para superar a proba na 2ª oportunidade, deberase |
|