Guía DocenteCurso Facultade de Economía e Empresa |
Grao en Ciencias Empresariais |
Asignaturas |
Introdución ao Dereito |
Avaliación |
|
|
Datos Identificativos | 2016/17 | |||||||||||||
Asignatura | Introdución ao Dereito | Código | 650G01001 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Grao | 1º cuadrimestre |
Primeiro | Formación básica | 6 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Competencias / Resultados | Descrición | Cualificación |
Proba de resposta breve | B1 B2 B5 B10 B13 C1 C2 C7 C8 | O exame tipo test consistirá en quince preguntas. Cada pregunta terá un valor de 0.5 puntos na calificación final. |
75 |
Traballos tutelados | A2 A7 A9 A10 A11 A12 A13 A14 A15 A16 A17 A18 A19 A21 A22 A23 B2 B7 C1 C3 | Na evaluación dos traballos tutelados valorarase a forma e o fondo do traballo que se entrega por escrito e que será sobre o tema indicado polo profesor, sendo fundamental a defensa oral na aula do traballo tutelado. Na valoración da exposición oral que efectúa o alumno na aula terase en conta a maneira de expresarse, os razonamentos xurídicos adecuados e o manexo correcto da terminoloxía xurídica. | 25 |
Observacións avaliación | |||
Os alumnos que sumando a nota do exame a de fora de exame non alcancen o 5 na primeira oportunidades terán que volverse a examinar na segunda oportunidade. A nota alcanzada fóra de exame manterase ata a segunda oportunidade. Calificación de non presentado Corresponde Segunda Oportunidade e convocatoria adiantada Os criterios de avaliación serán os mesmos para todas as oportunidades de avaliación. Alumnado con recoñecemento de dedicación a tempo parcial e dispensa académica de exención de asistencia na primeira e segunda oportunidade os criterios de avaliación rexiranse de acordo a realización dunha proba mixta cun peso do 100% sobre a cualificación: consistirá nunha proba na que se incluirán cuestións teóricas e prácticas e na que o alumno terá que demostrar ter alcanzado as competencias e os resultados de aprendizaxe da materia. |
|