Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
|
|
Identifying Data | 2017/18 | |||||||||||||
Subject | Tourism and sustainable development: The quality of the destinations and tourist products | Code | 615524001 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 1st four-month period |
First | Obligatoria | 6 | ||||||||||
|
Topic | Sub-topic |
O contido desta materia está dividida en dúass partes ben diferenciadas 1ª PARTE. O TURISMO E O DESENVOLVEMENTO SOSTIBLE DOS DESTINOS E NOVOS PRODUTOS TURÍSTICOS - MARCO CONCEPTUAL DO TURISMO SOSTIBLE - A XESTIÓN DO TURISMO SOSTIBLE - APLICACIÓNS PRÁCTICAS DO TURISMO SOSTIBLE 2ª PARTE. O TURISMO E A CALIDADE DOS DESTINOS E NOVOS PRODUTOS TURÍSTICOS - CONCEPTOS PREVIOS SOBRE A CALIDADE E A SÚA EVOLUCIÓN - A CALIDADE E A SÚA XESTIÓN. A XESTIÓN DA CALIDADE NO CASO DOS DESTINOS/NOVOS PRODUTOS TURÍSTICOS (i) - A XESTIÓN DA CALIDADE NO CASO DOS DESTINOS/NOVOS PRODUTOS TURÍSTICOS (ii) Na plataforma Moodle da UDC (https://moodle.udc.es/) terase acceso a todo o material didáctico básico e complementario (arquivos de presentación, arquivos multimedia, artigos/libros/documentos de referencia, foros/chats de discusión/debate, …) para o seu seguimento. |
|
|