Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
Identifying Data | 2017/18 | |||||||||||||
Subject | Planning and management of destinations and tourist gastronomic products and enologics | Code | 615524016 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Learning outcomes | Study programme competences / results | ||
Lograr a comprensión por parte do alumno do concepto de Gastronomía como elemento de identidade e recurso turístico principal, secundario ou complementario dun destino turístico, vinculado aos recursos territoriais e ás tradicións. | AR2 AC2 |
BC2 BC4 BC6 |
CC6 |
Identificar os factores a ter en conta na análise dos diferentes produtos turísticos gastronómicos: rutas alimentarias, gastronómicas, vinícolas, xornadas gastronómicas,... | AJ5 AJ6 AC3 |
BC7 BC8 BC10 BC11 BC12 |
CC1 CC2 CC3 |
Identificar os obxectivos e factores a ter en conta no deseño dos diferentes produtos turísticos gastronómicos. | AJ5 AJ6 AC3 |
BC1 BC7 BC8 BC10 BC11 BC12 |
CC1 CC2 CC3 |
Avaliar a demanda e o produto turístico gastronómico, así como as principais accións e axudas levadas a cabo polas distintas Administracións para a posta en valor do recurso gastronomía | AJ5 AC2 AC3 |
BC2 BC4 BC6 BC7 BC8 BC10 BC12 |
CC1 CC6 |
|