Teaching GuideTerm University College of Tourism |
Grao en Turismo |
Subjects |
Hospitality and Catering II |
Learning aims |
|
|
Identifying Data | 2018/19 | |||||||||||||
Subject | Hospitality and Catering II | Code | 662G01022 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Graduate | 1st four-month period |
Third | Obligatory | 6 | ||||||||||
|
Learning outcomes | Study programme competences / results | ||
Coñecer a estrutura usual das empresas do sector de restauración extra-hoteleira, os seus distintos tipos, organización interna e procedementos operativos, así como a planificación, coordinación e control destes tendo en conta a achega que teñen as TICs e as ferramentas informáticas. | A12 A13 A14 A20 A21 A24 |
B1 B7 |
C3 C4 C6 C8 |
Planificación e análise departamental e funcional da área hoteleira de alimentos e bebidas, incidindo na relación entre as áreas de elaboración e as áreas de servizo. | A32 A33 |
B1 B4 |
C6 C8 |
Coñecer a terminoloxía técnica empregada, e xerar e interpretar a documentación básica asociada á prestación dos servizos demandados polos clientes no campo da restauración. | A13 A14 A21 |
B2 B6 |
C1 C2 C7 |
Coñecer os diferentes produtos que actualmente están no mercado, e saber seleccionar os provedores máis axeitados co obxectivo prioritario de garantir un bo produto final, mellorar a calidade e a información ao cliente. | A6 A34 A35 |
B3 B5 |
C5 C6 |
Coñecer e aplicar técnicas encamiñadas a optimizar o uso da capacidade de elaboración e servizo de alimentos e bebidas, e as diferentes ferramentas utilizadas para calcular os prezos de venda dos distintos produtos, así como para determinar os custos destes. | A12 A21 |
B3 |
C6 C7 |
|