Guía DocenteCurso Facultade de Ciencias |
Mestrado Universitario en Biotecnoloxía Avanzada |
Asignaturas |
Biotecnoloxía animal |
Resultados de aprendizaxe |
|
|
Datos Identificativos | 2019/20 | |||||||||||||
Asignatura | Biotecnoloxía animal | Código | 610475304 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Resultados de aprendizaxe | Competencias / Resultados do título | ||
Identificar as distintas aplicacións que os recursos animais teñen na biotecnoloxía, no ámbito alimentario e agropecuario. | AM1 AM5 AM7 AM21 AM24 |
BM1 BM2 BM3 BM5 BM7 BM8 BM10 BM12 BM13 BM15 |
|
Desenvolver estratexias de produción baseadas na mellora de alimentos por métodos biotecnolóxicos. | AM1 AM5 AM7 AM21 AM24 |
BM1 BM2 BM3 BM4 BM5 BM6 BM7 BM8 BM9 BM10 BM11 BM12 BM13 BM14 BM15 |
|