Guía DocenteCurso Facultade de Socioloxía |
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016) |
Asignaturas |
Novas tecnoloxías aplicadas a destinos e produtos turísticos |
Metodoloxías |
|
|
Datos Identificativos | 2020/21 | |||||||||||||
Asignatura | Novas tecnoloxías aplicadas a destinos e produtos turísticos | Código | 615524005 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 1º cuadrimestre |
Primeiro | Obrigatoria | 6 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Descrición |
Sesión maxistral | Aulas teóricas. Nelas expoñeranse os contidos fundamentais da materia. Consisten en obxectivos, motivación, desenvolvemento conceptual, utilidade e resumo. Para os estudantes en liña, no curso virtual hai powerpoints, tutoriais, exemplos, etc., dos que se explican na clase. |
Presentación oral | Os alumnos da modalidade presencial presentarán ante o profesor e compañeiros unha tecnoloxía ou un proxecto TIC innovador no ámbito do turismo Para os estudantes en liña, esta presentación substitúese por un traballo escrito. |
Prácticas de laboratorio | No aula, intercalada coas explicacións, os alumnos desenvolverán un exemplo do material explicado. Os alumnos teñen diferentes materiais de apoio no curso virtual: powerpoints, ligazóns a tutoriais, etc. |
|