Guía DocenteCurso Facultade de Socioloxía |
|
|
Datos Identificativos | 2020/21 | |||||||||||||
Asignatura | Planificación e xestión de destinos e produtos turísticos no espazo litoral e de cruceros | Código | 615524014 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 3 | ||||||||||
|
Temas | Subtemas |
1. CONCEPTOS XERAIS | a) DESTINO TURÍSTICO E PRODUTO TURÍSTICO b) PLANIFICACIÓN DESTINO TURÍSTICO c) PLANIFICACIÓN PRODUTO TURÍSTICO |
2. TURISMO DE LITORAL | a) ASPECTOS PREVIOS, CONCEPTOS E DEFINICIÓNS b) PLANIFICACIÓN E XESTIÓN DE DESTINOS E PRODUTOS NO ESPAZO LITORAL |
3. TURISMO DE CRUCEIROS | a) ASPECTOS PREVIOS, CONCEPTOS E DEFINICIÓNS b) PLANIFICACIÓN E XESTIÓN DE DESTINOS E PRODUTOS DE CRUCEIROS |
|