Guía DocenteCurso Facultade de Socioloxía |
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016) |
Asignaturas |
Traballo fin de mestrado |
Avaliación |
|
|
|
Datos Identificativos | 2021/22 | |||||||||||||
Asignatura | Traballo fin de mestrado | Código | 615524022 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 1º cuadrimestre |
Segundo | Obrigatoria | 18 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Competencias / Resultados | Descrición | Cualificación |
Presentación oral | B4 B7 C1 C2 C3 | Valórese a elaboración das axudas visuais, a orden lóxica dos temas, as habilidades oratorias | 15 |
Investigación (Proxecto de investigación) | A1 A11 A2 A3 A4 A5 A12 A6 A7 A10 A8 A9 B1 B2 B3 B5 B4 B6 B7 B8 B10 B9 B11 B12 C5 C4 C7 C6 C8 C9 | Valórase a claridade e profundidade de cada unha das partes do traballo indicadas nos contidos, ben se sigue o modelo de plan de desenvolvemento turístico, ou o modelo de traballo de investigación. | 85 |
Observacións avaliación | |||
|