Asignatura na que se tratan os conceptos, procedementos e métodos do control microbiolóxico, a interacción normal e patóxena dos microorganismos con animais, os coñecementos básicos da microbioloxía ambiental e a aplicación dos microorganismos nos procesos industriais a grande escala.
Plan de continxencia
1. No caso de existiren problemas de aforo nos espazos designados para a realización de actividades presenciais, reservaranse espazos adicionais nos que os alumnos poidan seguir as actividades a través da plataforma TEAMS. No caso das actividades prácticas, os grupos desdobraranse para adaptarse á capacidade do laboratorio.
2. No caso de non presencialidade por un novo abrocho da pandemia consideraranse as seguintes modificacións:
2.1. Modificacións nos contidos
Intentarase manter os contidos.
2.2. Metodoloxías
*Metodoloxías docentes que se manteñen
*Metodoloxías docentes que se modifican
- Sesión maxistral: realizarase telemáticamente a través de Teams.
- Resolución de problemas: realizaranse via Teams e mediante solucionarios en Moodle.
- Prácticas de laboratorio: en caso de non poder realizarse as prácticas presencialmente se sustituirán por alternativas telemáticas relacionadas co temario correspondiente.
- Proba mixta e exames curtos: realizaranse via Teams
2.3. Mecanismos de atención personalizada ao alumnado
Realizaranse sesions via Teams, Moodle e correo electrónico.
2.4. Modificacións na avaliación
Non se modificará a evaluación e as probas serán via Moodle.
*Observacións de avaliación:
2.5. Modificacións da bibliografía ou webgrafía
(*)A Guía docente é o documento onde se visualiza a proposta académica
da UDC. Este documento é público e non se pode modificar, salvo casos excepcionais baixo a revisión do
órgano competente dacordo coa normativa vixente que establece o proceso de elaboración de guías