Guía DocenteCurso Facultade de Socioloxía |
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016) |
Asignaturas |
Técnicas cualitativas aplicadas ao turismo |
Avaliación |
|
|
Datos Identificativos | 2021/22 | |||||||||||||
Asignatura | Técnicas cualitativas aplicadas ao turismo | Código | 615524008 | |||||||||||
Titulación |
|
|||||||||||||
Descriptores | Ciclo | Período | Curso | Tipo | Créditos | |||||||||
Mestrado Oficial | 2º cuadrimestre |
Primeiro | Optativa | 6 | ||||||||||
|
Metodoloxías | Competencias / Resultados | Descrición | Cualificación |
Presentación oral | B6 B7 C2 C8 | Exposición oral e debatida das prácticas plantexadas na asignatura (na MODALIDADE ONLINE a exposición oral fárase por Teams) | 10 |
Sesión maxistral | B5 B12 C7 C9 | Asistencia e participación obrigatoria que se valorarán tendo en conta a implicación dos estudantes en sesións presenciais (MODALIDADE PRESENCIAL) ou participación activa e razoada en foros / debates, tarefas colaborativas, titorías virtuais... (MODALIDADE ONLINE). | 10 |
Traballos tutelados | A6 A10 A8 A9 B1 B4 B10 C1 C4 C9 | Elaboración titorizada das prácticas plantexadas na asignatura | 80 |
Observacións avaliación | |||
Para aprobar a asignatura é obligatorio ter como mínimo un 5, sumando todas as metodoloxías
|
|