Teaching GuideTerm Faculty of Sociology |
Mestrado Universitario en Planificación e Xestión de Destinos e Produtos Turísticos(plan 2016) |
Subjects |
Quantitative techniques applied to tourism |
Contents |
|
|
Identifying Data | 2021/22 | |||||||||||||
Subject | Quantitative techniques applied to tourism | Code | 615524010 | |||||||||||
Study programme |
|
|||||||||||||
Descriptors | Cycle | Period | Year | Type | Credits | |||||||||
Official Master's Degree | 2nd four-month period |
First | Optional | 6 | ||||||||||
|
Topic | Sub-topic |
Tema I. Fontes estatísticas | Obtención de información para a análise da actividade turística. |
Tema II. Análise univariante da información turística | Representacións gráficas. Medidas descritivas. Extracción da tendencia e as variacións estacionais. Números índices e deflactación de series. |
Tema III. Análise multivariante da información turística | Relacións estatísticas e relacións causais. Estimación e verificación de modelos de regresión. |
|